NAGRADNI KONKURS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA "PROSJEČNOSTnijeOPCIJA"

NAGRADNI KONKURS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Dana 06.12. u periodu od 08.00h do 22.00h organizujemo nagradni konkurs #prosječnostNIJEopcija na FB stranici CER STYLE i instagram stranici cer_style.

ZADATAK:
Učesnici konkursa treba da taguju u komentaru dragu osobu i upute joj poruku zašto ta osoba za njih iskače iz prosjeka.

NAGRADA:
Za svaku društvenu mrežu, prvih 30 učesnika konkursa, nagrađujemo setom bedževa, a 3 učesnika čiji komentar bude imao NAJVIŠE LIKE-ova dobija i  nagradu za prijatelja-šolju za kafu sa stilizovanom porukom za osobu kojoj su je uputili.

PRAVILA:
Učesnici konkursa mogu postovati poruku za više različitih prijatelja, ali samo za prvi komentar dobijaju set bedževa, a u konkurenciji za glavnu nagradu mogu učestvovati samo sa jednim komentarom na jednoj društvenoj mreži.

U roku od 24h od trenutka objavljivanja rezultata dobitnici glavne nagrade će biti kontaktirani od strane administratora FB stranice CER STYLE i od njih će se tražiti kontakt podaci radi dogovora oko preuzimanja nagrade. Svi ostali učesnici koji su osvojili set bedževa biće kontaktirani i mogu svoj set bedževa pruzeti u CER STYLE salonu keramike koji se nalazi u ulici Josipa Broza Tita, Stari Aerodrom u Podgorici. Ukoliko kontaktirani pobjednici glavne nagrade ne pošalju odgovore administratorima u roku od 72h, nagrada će biti dodijeljena sljedećem učesniku/ci koji/a je imao najviše likova na komentar i ispunjava uslove ovog konkursa.

U slučaju da dobitnici nagrada ne mogu preuzeti nagradu u Podgorici nagrada se dostavlja dobitiniku/ci na adresu koju dostave, a koja se nalazi na teritoriji Crne Gore ili će je preuzeti u najbližem CEROVO prodajnom objektu.